• Jyllinge Festival 2019

    16.-17. august 2019 @ Hellig Kors Park

    Se lokation
  • Sæt kryds i kalenderen!

    16.-17. august 2019 @ Hellig Kors Park

Nyheder

for 3 dage siden
STORT tillykke til den glade vinder af lørdagens auktion - hammerslaget lød på 2.600,- 👏🙂 Årets kunststykke er udført af Gulddyssegårdens papirværksted.
for 4 dage siden
Wow, Jyllinge. Bare wow! I kan om nogen finde ud af at holde en fest! Tusind tak for alle de søde og feststemte mennesker som kiggede forbi vores lille festival med - synes vi selv - Danmarks flotteste udsigt... Vi har en anelse trætte ben efter oprydningen, men vi har ikke tid til at hvile alt for længe. Snart står den på evaluering og opstart af planlægning på næste års festival, som vi godt tør love bliver mindst lige så hyggelig som i år. Din mening tæller, så tøv ikke med at dele dine tanker om årets festival eller ønsker til den næste. Det kan være alt fra kunstner-ønsker til madtilbud osv. Jyllinge Festival er DIN festival! Du kan også få mere indflydelse på festivalen ved at melde dig som frivillig og indgå i et arbejdsudvalg - mere om det senere. Stay tuned for billeder fra festivalen. Tak for i år - og for dælen hvor vi glæder os til næste år! P.S. Det lille overblik af festivalen på er bragt af Jeppe fra MIDRONE.
for 5 dage siden
Jyllinge festival tilbyder paller og pallemøbler til fri afhentning. Kom forbi festivalpladsen hurtigst muligt og gerne i dag - ellers bliver de smidt ud i morgen mandag kl 12.
for 5 dage siden
for 5 dage siden
for 5 dage siden
for 5 dage siden
for 5 dage siden
for 5 dage siden
for 6 dage siden
Se på Facebook
PARKERING: Vi har åbnet op for ekstra parkeringspladser, efter svinget når du kommer fra Bygade-siden mod Nordmarksvej.
for 6 dage siden
Hos Isboden kan du få en lækker gammeldags isvaffel med 2, 3 eller 5 kugler! - og selvfølgelig masser af guf og flødeboller 😋
for 6 dage siden
Camam tilbyder igen i år de lækre hvedewraps m. humus, kylling, kebab el. falafel. Du kan også få en sprød Mexi salat, pizzasnegle eller gourmet sandwich 🙂👏
for 6 dage siden
Hos Fynbo Pølser kan du få en sprød festivalpølse m. brød, pølsemix, pommes frites eller en klassisk fransk hotdog 👌🙂
for 6 dage siden
Kig forbi Kao Thai og lad dig friste! I dagens anledning serverer de forårsruller, tigerrejer og Pad Thai mm. 😋🥡
for 6 dage siden
for 6 dage siden
Når det regner får man fregner 🤩☔💦 Humøret er højt på festivalpladsen og der er godt gang i jazz brunch, loppemarked, madboder og Klubbernes dag 🙂👏 Kom og vær med.
for 6 dage siden
for 6 dage siden
for 6 dage siden
Tag familien i hånden og kig forbi festivalpladsen til en lækker gourmetburger - de første gæster er vilde med dem! 🍔👏
for 6 dage siden
for 1 uge siden
Kunne du tænke dig at prøve kræfter af med graffiti-kunsten? - Så grib en maske, et par handsker og en dåse eller to og lad fantasien tage over. Der vil nemlig være graffiti-workshop lørdag kl. 12.00 - 14.30 ved Hakuna Matata scenen. Herefter vil Paze og Dato, to af landets bedste graffitimalere, lave et piece i bedste graffitistil. Det er gratis at deltage.
for 1 uge siden
Se årets fedeste festivalprogram og læs mere om alle kunstnerne på www.jyllingefestival.dk 🤘
for 1 uge siden
Se på Facebook
Sådan kommer du til Jyllinge Festival... Der sker rigtig meget i vores dejlige by for tiden. Værebrovej, som er en af de største færdselsårer gennem byen, er berørt af vejarbejde på strækningen fra Osvej til Møllevej. Du kan undgå det værste omkørsels-cirkus ved at følge en af disse ruter: - Fra syd (Jyllinge Syd, Gundsømagle, Roskilde osv): Kør ad Værebrovej, Møllevej og Nordmarksvej. - Fra nord (Ølstykke m.fl. ad Værebrovej): Kør ad Værebrovej, Rådalsvej og Nordmarksvej. - Fra nord (Stenløse, Ølstykke m.fl. ad A6): Kør ad Jyllinge Parkvej, Værebrovej, Møllevej og Nordmarksvej. Festivalen har begrænset antal parkeringspladser til rådighed ved festivalpladsen, så hvis du har mulighed for at komme til fods eller på cyklen, slipper du for bøvlet - og kan med god samvittighed besøge festivalens mange mad- og drikketilbud. :-D Kommer du alligevel i bil, så hold øje med festivalens parkeringsopsynsfolk, som vil hjælpe dig med at finde en god parkeringsplads. Følg deres anvisninger, så trafik og parkering afvikles på bedst mulig måde. På Nordmarksvej bliver hastighedsbegrænsningen 30 km/t ud for festivalen - så tag den med ro og vis hensyn. Så får vi alle en fantastisk festival. Vi glæder os til at se jer!
for 1 uge siden
Lidt om madtilbud på Jyllinge Festival 2019: Vi har mere end fordoblet mulighederne for at få lækker mad på Jyllinge Festival siden sidste år. Hvad enten du er til klassisk fast-food, lækker oksesteg eller sund, vegetarisk mad, så er der noget til dig. CAMAM kommer i egen food-truck og tilbyder sund, frisk og lækker mad. Kvickly serverer en lækker festival-menu med langtidsstegt oksefilet af dansk kødkvæg med tilhørende flødekartofler og salat (mod forudbestilling i Kvickly senest torsdag 15/8). Hør Benjamin fortælle mere om menuen: https://www.facebook.com/KvicklyJyllinge/videos/727548937675880/ Dining on Wheels bestræber sig på at levere udsøgt streetfood som danner rammerne for en fantastisk oplevelse. Her kan du få lækre burgere m.m. Kao Thai laver lækre thailandske retter fra deres foodtruck. Thailandsk Take Away er lækker spise som er nemt at nyde mange steder, og som noget sundt i hverdagen med alle de friske råvarer som det er tilberedt af. Og endelig er der en klassisk pølsevogn fra Fynbo Pølser, som har noget til både den store og den lille sult. Kom og støt op om festivalen og køb din mad her.
for 1 uge siden
Sådan! 💪 Vi er stolte og glade for, at så mange lokale kræfter støtter op om kultur-arrangementet!
for 1 uge siden
Lørdag kl. 14:00 åbner "Nynne" LOCAL HOUR på AL-bank scenen! 👏😀 Kom og hør en ny musik-konstellation - et lokalt Jyllinge band, hvor Charlie Kongsø og Nynne Lindhardt, hver med mange års erfaring fra musikbranchen og tråde til forskellige stilarter, de sidste 1 1/2 år har skrevet musik sammen. Her på festivalen vil de præsentere et par numre, en rå-premiere på deres samarbejde. Vi håber i vil tage godt imod dem!
for 1 uge siden
Tusinde tak til alle sponsorer af Jyllinge Festivalen 2019! Vores festival er afhængig af lokale virksomheder som støtter op - vi glæder os til at se jer den 16.-17. august.
for 1 uge siden
Jyllinge Festival har i øjeblikket ca. 160 frivillige, som hjælper til før, under og efter festivalen. Jyllinge Festival er dybt taknemlige for alle de frivillige, deres interesse og indsats. Jyllinge Festival kunne ikke bestå uden alle de frivillige. Tak for opbakningen og fordi I alle er med til at gøre Jyllinge Festival til en realitet og en succes. Når vi ses på Jyllinge Festival i næste weekend, så gi' de frivillige en ekstra high five, en krammer eller et klap på skulderen for at vise at de er fantastiske!
for 2 uger siden
Se på Facebook
Jyllinge Festival søger vognmand med plads i kalenderen! Da en af vores faste samarbejdspartnere akut er blevet forhindret i at hjælpe med transport af diverse materiel til og fra festivalen, søger vi en - gerne lokal - vognmand som kan hjælpe os onsdag d. 14/8 eller torsdag d. 15/8 samt mandag d. 19/8. Vi skal bl.a. have hentet to generatorer (á 4-5 ton) i Hedehusene (tors) og en del beton-klodser (á 2,8 ton) i Tune (ons/tors), og det hele skal returneres mandag. Al hjælp er værdsat. Kontakt Jonas på 51229749 eller jsaa@jyllingefestival.dk for mere info.
for 2 uger siden
Tusinde tak til Hennings Kloakrens som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 2 uger siden
Se på Facebook
Jyllinge, vi har brug for jeres hjælp 🙏 Jyllinge Festival mangler frivillige. Kom og hjælp os med at få Jyllinge Festival til at blive en succes. Har du mellem 2 og 5 timer til overs? Vi mangler hjælpere til parkeringsopsyn, opsyn med hoppeborg, praktiske opgaver på pladsen og i sponsorteltet, servicering i barer, medhjælpere på scenen samt opsætning og nedtagning på pladsen mm. Ring eller skriv til en af frivilligkoordinatorerne Christina 40 86 23 62 eller Helle 27 58 31 16. Du har også mulighed for at tilmelde dig via jyllingefestival.dk -> Frivillige -> Crewnet og oprette en profil og selv tilmelde dig arbejdssteder og vagter.
for 2 uger siden
Vi har modtaget et rigtig godt spørgsmål som drejer sig om trafik- og tilkørselsforholdene ved årets festival. Trafik-situationen i lokalområdet er nok en af årets største udfordringer for festivalen, da vejarbejdet på Værebrovej har ensrettet trafikken på denne vej i sydgående retning. Vi har sammen med kommunen arbejdet på en løsning, som generer de lokale borgere mindst muligt, men som også gør det muligt at holde en fantastisk og ikke mindst sikker festival. Mere info følger snart - de sidste ting er netop ved at falde på plads. Men her kommer den foreløbige info i kort form: * Nordmarksvej er åben for trafik i begge retninger, så trafikanter mellem bydelene ikke skal ad lange omveje. * Trafikken bliver hastighedsbegrænset til 30km/t på strækningen ud for festivalen, så det er nogenlunde sikkert at krydse vejen for gæsterne - det håber vi at bilisterne vil hjælpe med at respektere! * Der er begrænset antal parkeringspladser, så lad bilen blive hjemme hvis du har mulighed for det. Parkeringspladserne ved Hellig Kors Kirke (Agerskellet) samt Jyllingehallerne (Planetvej) er ved at blive renoveret, så vi kan desværre ikke tilbyde vores gæster parkering her. Der er reserveret pladser på Nordmarksvej til handicappede. * Kunstnere, leverandører, medvirkende foreninger m.fl. samt loppemarkeds-standholdere får tilsendt særlig info om tilkørsel og parkering. Vi håber, at I alle kan finde vej til vores skønne festival!
for 3 uger siden
På Jyllinge Festival har du chancen for at smage byens muh-ligvis bedste bøf... Kom og hør om Broengens Græsnings-Laug og få en lille smagsprøve fra "deres" køer. Læs mere her: https://facebook.com/groups/1549655068666560 Kom også og mød Lions Club og hør mere om foreningsarbejdet, de laver i lokalområdet. Læs mere her: http://jyllinge.lions.dk