• Jyllinge Festival 2019

  16.-17. august 2019 @ Hellig Kors Park

  Se lokation
 • Sæt kryds i kalenderen!

  16.-17. august 2019 @ Hellig Kors Park

Nyheder

 • for 1 uge siden

  Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere endnu et navn til årets Jyllinge Festival: Trainman Blues – et nyt, støvet og stemningsfuldt blues projekt, søsat af den irske sanger Richard Farrell, og den danske producer/bassist Laust "Krudtmejer" Nielsen. I efteråret 2018, vandt de både en Danish Music Award, for Årets Bedste Blues Album, samt blueskonkurrencen Danish Blues Challenge. Vi glæder os!
  95 synes godt om
 • for 1 måned siden

  I har selvfølgelig fuldstændig ret. NABIHA kigger forbi Jyllinge Festival lørdag aften, og vi er SÅ spændte! Det bliver fantastisk! Vi håber, I glæder jer lige så meget som vi gør.
  220 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Nu er der nøjagtig 7 måneder til endnu en omgang fed musik og hygge ved Jyllinge Festival! Stilheden her på siden de sidste måneder skyldes at vi har haft rygende travlt med at få styr på de første indslag - og et hovednavn! Men det grå vejr har vist smittet af på billedet, så det er blevet lidt sløret. Gad vide, hvem der gemmer sig bag? Lad os høre et par kvalificerede bud på, hvem der kommer og sætter Jyllinge i kog!
  62 synes godt om
 • for 5 måneder siden

  Jyllinge Festival modtager flot donation fra Roskilde Festival! Det er ikke gået ubemærket hen at Jyllinge Festival har det bedste frivillig-korps man kan ønske sig. Kun med de frivilliges store indsats er det muligt at lave en festival med gratis musik for alle. Det er med stolthed og ydmyghed at vi modtager den store anerkendelse fra en internationalt berømt kulturinstitution, som om nogen ved hvor meget frivillighed betyder. Den økonomiske håndsrækning vil indgå i arbejdet med næste års festival, så både gæster og frivillige kan få en god oplevelse med massere af god musik, underholdning og samhørighed. Har du lyst til at være en del af fællesskabet? - Så kan du allerede nu melde dig som frivillig til næste års Jyllinge Festival. Se mere på hjemmesiden.
  319 synes godt om
 • for 5 måneder siden

  Jyllinge Festival er ikke Jyllinge Festival uden Kvicklys berømte festival-menu. Nåede du ikke at smage det lækre og møre kød, eller kan du ikke vente til næste års festival, kan du selv prøve at gøre kunsten efter. Kvickly har råvarerne i orden - og giver her tips til en fantastisk smagsoplevelse.
  14 synes godt om
 • for 5 måneder siden

  Tak for en skøn festival! Stemningen blev foreviget af vores lokale Sille Agerskov, her bragt af Dagbladet Roskilde. Snart lægger vi også billeder på hjemmesiden!
  88 synes godt om
 • for 5 måneder siden

  Se på Facebook
  Er det noget for dig at blive frivillig på næste års Jyllinge Festival 2019. 🎼🎸🎷Så skriv til frivillig@jyllingefestival.dk
  22 synes godt om
 • for 5 måneder siden

  Glemte sager fundet på Jyllinge Festival i forbindelse med oprydningen 👓👚📱🔑. Kontakt Helle Jepsen 27 58 31 16
  9 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  5 års jubilæums-fyrværkeri!
  214 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Auktion!
  31 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  87 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Vigtig info omkring trafik på Nordmarksvej!
  41 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Så er vi igang med opsætning!
  145 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Tusinde tak til JM VVS, Malerfirmaet Mikael Larsen, KC Murerservice, Solbakken Køl og Varmepumper ApS, 4B Byggemontering, som hver har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  67 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Tusinde tak til Kim Dehn Auto, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  56 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Vind Meet 'n greet med Pernille Rosendahl! Arbejdernes Landsbank støtter Jyllinge Festival og tilbyder 2 fans adgang til en Meet n’ greet inden koncerten. Skriv i kommentarfeltet hvorfor det er dig der skal møde Pernille Rosendahl. Vinderne udvælges torsdag d. 16/8. Konkurrencen er ikke forbundet med Facebook.
  22 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Tusinde tak til JS Ventilation , som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  21 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Tusinde tak til Unik Optik Jyllinge, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  29 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Tusinde tak til SJEC Danmark, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  36 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Er I ved at være klar til Jyllinge Festival?
  77 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Tusinde tak til GoBo Byg A/S, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  38 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  🎶 Deltag i Arbejdernes Landsbanks konkurrence om 2 x gavekort á 500 kr. til Bondestuen. Deltag i konkurrencen her på linket eller besøg vores stand på festivalpladsen den 17. - 18. august. Vi glæder os, til vi ses til en forrygende festival 🎶 Konkurrencen er ikke sponseret af Facebook. Se konkurrencen her: https://www.al-bank.dk/jyllinge-festival
  13 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Programmet for årets festival er helt klar! Vi glæder os helt vildt til en masse fantastisk musik. Hvad glæder I jer mest til?
  82 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Vi er utrolig glade for at kunne præsentere Pernille Rosendahl på Jyllinge Festival! Ingen har overset Pernille Rosendahl på den danske musikscene. Hun har i den grad personificeret bandsne Swan Lee og The Storm. Pernille og band er glade for at træde til, selv om det er med kort varsel: "Jeg glæder mig umådeligt meget til at spille på Jyllinge Festival. Jeg har længe gerne ville besøge Hellig Kors Park på grund af de unikke omgivelser og nu får jeg endelig muligheden. Jeg tager fuldt band med og vi ser frem til at fylde sensommeraftenen med toner." Hør Pernille Rosendahl på store scene lørdag kl. 21.30.
  137 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Tusinde tak til Elindco, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  32 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  AFLYSNING Vi må desværre bringe en aflysning af Auras koncert til Jyllinge Festival, da det pga. flere uheldigt sammenfaldende omstændigheder ikke har været muligt at samle hendes band til koncerten lørdag aften. Det er utrolig beklageligt, men I fortjener den fulde oplevelse og ikke en halv. Aura har bedt os videregive hendes hilsen og store beklagelse: "Jeg er ked af at jeg desværre ikke kan gennemføre koncerten til Jyllinge Festival, da jeg ikke kan stille med et band. Det er aldrig sket for mig før, men uheldigvis står sol, måne og stjerner skævt og jeg kan hverken stille med A, B eller C holdet. Derfor føler jeg ikke min performance vil retfærdiggøre den kvalitet jeg står for.” Vi håber at kunne præsentere Aura som kunstner på Jyllinge Festival en anden gang. I mellemtiden - mens nedtællingen til årets festival er ved at blive lige lovlig fremskreden - arbejder bestyrelsen på højtryk for at finde et værdigt match som erstatning for den skønne Aura.
  9 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Se på Facebook
  Jyllinge Festival har brug for dig 🙏 Meld dig som frivillig og støt op om det lokale arrangement🎼 Opdateret overblik over vagter som mangler at blive besat i weekenden 17-19/8🙏 Backstagevagt: Fredag kl 16-18 / 1 person Fredag kl 18-20 / 1 person Lørdag kl 19-21 / 1 person Lørdag kl 21-23 / 1 person Hoppepude opsyn:(min. 18år) Fredag kl 19-20 / 1 person Praktiske opgaver: Alt dækket - 👏 Oprydning på pladsen: Lørdag kl 8-10 / 1 person Scenearbejder: (minimum 18 år) Fredag 16-20:15 / 1 person Lørdag 19:15-22:15/ 1 person P-opsyn: Fredag kl 16:30-18:30 / 1 person Lørdag kl 20:30-22:30/ 1 person Nedtagning/oprydning: Søndag fra kl 9:30 Kontakt frivilligkoordinator Helle Jepsen 27583116 Frivillig@jyllingefestival.dk
  7 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Tusinde tak til Varmepumpemesteren.dk, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  16 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Jazz-brunch tilmelding er åben! Lørdag d. 18. august kl. 11-14 er der jazz og brunch ad libitum i festivalens store telt. Nyd jazzmusik fra Freudendalkonceptet samt Copenhagen Friday til en lækker brunchmenu. Tilmelding og betaling kan ske her, hvor du også kan se mere om musikken og menuen: http://www.jyllingefestival.dk/brunch Der er et begrænset antal billetter til rådighed, så vær hurtig for at sikre dig plads!
  18 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Tusinde tak til CC Teltudlejning.dk, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  63 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Årets festival-kunststykke er et smukt vægtæppe på 60x80 cm, og er lavet af tekstilgruppen fra GULDDYSSE KULTURGÅRD - Kunst, Kultur & Galleri . Tekstilgruppen har gjort sig adskillige tanker omkring vægtæppet: Solnedgang over Roskilde Fjord set fra Festivalpladsen. I vandet ser du ålene, der former årstallet 2018. I træet ser du fugle/noder, der symboliserer Jyllinge Festival. Kunstværket bliver traditionen tro bortauktioneret lørdag aften fra lille scene i teltet.
  23 synes godt om
 • for 6 måneder siden

  Tusinde tak til Hennings Kloakrens A/S, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  26 synes godt om
 • for 7 måneder siden

  Tusinde tak til Jyllinge Center Pizza , som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  32 synes godt om
 • for 7 måneder siden

  Tusinde tak til BN Traktor- og Entreprenørservice, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  22 synes godt om
 • for 7 måneder siden

  I år har Jyllinge Festival fornøjelsen at samarbejde med Jyllinge Løbeklub, som afholder årets Jyllinge Løbet med start og slut fra festival-pladsen i Hellig Kors Park. Det er en fantastisk mulighed for at få rørt bentøjet som "opvarmning" til en masse god musik resten af lørdagen.
  26 synes godt om
 • for 7 måneder siden

  Tusinde tak til Restaurant Toldboden v/Cecilie og Steffen, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  32 synes godt om