• Jyllinge Festival 2018

  17.-18. august 2018 @ Hellig Kors Park

  Se lokation
 • Sæt kryds i kalenderen!

  17.-18. august 2018 @ Hellig Kors Park

Nyheder

 • for 19 minutter siden

  Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere endnu et hovednavn til årets Jyllinge Festival: AURA har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som 'I Will Love You Monday' og 'Geronimo', 'Song for Sophie' og 'Friends' i Danmark, og resten af Europa bl.a. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på Auras tredje og nyeste album, 'Can't Steal the Music', høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør. Du kan se festivalens program og følge med i offentliggørelsen af nye navne på hjemmesiden: www.jyllingefestival.dk/program
 • for 1 time siden

  Vi er mega stolte af at kunne præsentere Aura på Jyllinge Festival 2018!
 • for 2 dage siden

  Snart er hele programmet for festivalen færdigt og offentliggjort. Vi har dog en lille men ikke uvæsentlig overraskelse til jer. Inden længe løfter vi sløret for endnu et hovednavn - og vi glæder os helt vildt! Hvis du skulle vælge, hvem ville du så høre på festivalen? Eller hvem tror du, vi har tænkt os at offentliggøre? Lad os høre dit bud i en kommentar herunder!
 • for 2 dage siden

  Tusinde tak til Komplex-it Herlev, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
 • for 6 dage siden

  Se på Facebook
  Der er masser af aktiviteter for store og små til Jyllinge Festival! Om lørdagen har JGI-Swim A6 en bod med dåsekast for børn og barnlige sjæle.
 • for 1 uge siden

  Lop-amok til Jyllinge Festival! I forbindelse med Jyllinge Festival afholdes loppemarked i Hellig Kors Park lørdag d.18/8 kl. 10-16. Med den smukke udsigt over Roskilde Fjord og skøn musik fra festivalscenerne er det nok Danmarks mest unikke loppemarked! Der vil helt sikkert være mulighed for at gøre en god handel. Det er allerede nu muligt at reservere en standplads, hvis man vil have mulighed for at komme af med lidt fra gemmerne. Hver stand koster 100,- kr, som naturligvis går til festivalen. Kun for privat salg. Tilmelding til mail: loppemarked@jyllingefestival.dk eller sms: 28949586
 • for 1 uge siden

  Tusinde tak til Engen/Poplen - Klub Roskilde Nord, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
 • for 1 uge siden

  Se på Facebook
  Der er mange muligheder for at få lidt godt til ganen til Jyllinge Festival! Om lørdagen kan man hos Røde Kors købe hjemmebagt kage og festivalens kaffe.
 • for 2 uger siden

  Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere endnu to navne til årets Jyllinge Festival: The Victim ( The Victim ): Med kun sin guitar, sin stemme og hjerteskærende tekster, er publikum over hele Danmark blevet efterladt stumme af begejstring over de følelsesladede optrædener med The Victim, hvis borgerlige navn er Kenneth Nefling. Emma Askling ( AsklingMusic​ ) er bl.a. kendt fra VoiceJr. på TV2, hvor hun nåede kvartfinalerne, samt Børne-MGP og MGP Nordic som kun 8-årig. Hun har elsket sang og musik lige siden hun kunne gå, og talentet er ikke til at tage fejl af. Hun har lavet utallige covers af de allerstørste popkunstneres hits. Senest har hun produceret sin egen sang, It's You. Du kan se festivalens program og følge med i offentliggørelsen af nye navne på hjemmesiden: www.jyllingefestival.dk/program
 • for 2 uger siden

  Tusinde tak til Lindskov, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
 • for 2 uger siden

  Der er massere af aktiviteter for store og små til Jyllinge Festival! Om lørdagen kommer Roskilde Bibliotekerne med en masse aktiviteter for både børn og voksne, bl.a. den traditionelle bogstablingskonkurrence. Se mere om alle aktiviteterne til Jyllinge Festival på vores hjemmeside www.jyllingefestival.dk
 • for 2 uger siden

  Se på Facebook
  Der er massere af aktiviteter for store og små til Jyllinge Festival! Jyllinge Minigolf Klub har en stand med information om minigolfklubben. Det er desuden muligt at prøve hvordan det er at spille minigolf på den opstillede minigolfbane.