• Jyllinge Festival 2019

  16.-17. august 2019 @ Hellig Kors Park

  Se lokation
 • Sæt kryds i kalenderen!

  16.-17. august 2019 @ Hellig Kors Park

Nyheder

 • for 37 minutter siden

  Tusinde tak til Arbejdernes Landsbank, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  13 synes godt om
 • for 41 minutter siden

  Tusinde tak til Restaurant Bondestuen, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  27 synes godt om
 • for 4 dage siden

  Tusinde tak til Roskilde IT, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  30 synes godt om
 • for 1 uge siden

  Tusinde tak til Kim Dehn Auto, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  47 synes godt om
 • for 1 uge siden

  Tusinde tak til SJEC Danmark, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  39 synes godt om
 • for 2 uger siden

  Tusinde tak til Pay Per Wash A/S, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  29 synes godt om
 • for 2 uger siden

  Tusinde tak til CC Teltudlejning, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  57 synes godt om
 • for 2 uger siden

  Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere endnu et navn til årets Jyllinge Festival: ABBA Revival Band - de elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige ABBA klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70'er kostumer kommer ABBA Revival Bands musik og show forførende tæt på den ægte vare! http://www.abbarevival.dk/
  118 synes godt om
 • for 3 uger siden

  Tusinde tak til Dit Regnskab ApS, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  13 synes godt om
 • for 4 uger siden

  Der er mange muligheder for at støtte Jyllinge Festival! Sponsorpakkerne Platin, Guld, Sølv og Bronze gør det muligt for alle at hjælpe med at skabe den fede stemning til festivalen med Danmarks bedste udsigt, både som stor og lille virksomhed. Det er bl.a. også muligt at få dit logo eller en annonce i Roskilde Avis til en attraktiv pris! Her kan du hente en oversigt over vores sponsorpakker og de mange muligheder for eksponering af din virksomhed i lokalområdet: https://www.jyllingefestival.dk/sponsorer/sponsorpakker2019
  20 synes godt om
 • for 4 uger siden

  Tusinde tak til Komplex IT, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  24 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til Dbramante1928, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  28 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til Aaløse Marketing, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  55 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Du kan stadig nå at blive sponsor for Jyllinge festivalen 2019! Støt festivalen og det lokale kulturliv - kontakt udvalget på mail sponsor@jyllingefestival.dk og hør mere om hvordan din virksomhed vil blive eksponeret. Tak!
  15 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til Snow Fun, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  55 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til Alpha Electric A/S, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  37 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere endnu et navn til årets Jyllinge Festival: Select Captain – det musikalske alter ego for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Med et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers, domineret af solide melodier, akustiske instrumenter og sfærisk rumklang. http://selectcaptain.com/ Vi håber, I glæder jer lige så meget som vi gør.
  56 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til Roskilde Fjordens El A/S, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  60 synes godt om
 • for 2 måneder siden

  Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere endnu et navn til årets Jyllinge Festival: Trainman Blues – et nyt, støvet og stemningsfuldt blues projekt, søsat af den irske sanger Richard Farrell, og den danske producer/bassist Laust "Krudtmejer" Nielsen. I efteråret 2018, vandt de både en Danish Music Award, for Årets Bedste Blues Album, samt blueskonkurrencen Danish Blues Challenge. Vi glæder os!
  96 synes godt om
 • for 3 måneder siden

  I har selvfølgelig fuldstændig ret. NABIHA kigger forbi Jyllinge Festival lørdag aften, og vi er SÅ spændte! Det bliver fantastisk! Vi håber, I glæder jer lige så meget som vi gør.
  224 synes godt om
 • for 3 måneder siden

  Nu er der nøjagtig 7 måneder til endnu en omgang fed musik og hygge ved Jyllinge Festival! Stilheden her på siden de sidste måneder skyldes at vi har haft rygende travlt med at få styr på de første indslag - og et hovednavn! Men det grå vejr har vist smittet af på billedet, så det er blevet lidt sløret. Gad vide, hvem der gemmer sig bag? Lad os høre et par kvalificerede bud på, hvem der kommer og sætter Jyllinge i kog!
  63 synes godt om
 • for 7 måneder siden

  Jyllinge Festival modtager flot donation fra Roskilde Festival! Det er ikke gået ubemærket hen at Jyllinge Festival har det bedste frivillig-korps man kan ønske sig. Kun med de frivilliges store indsats er det muligt at lave en festival med gratis musik for alle. Det er med stolthed og ydmyghed at vi modtager den store anerkendelse fra en internationalt berømt kulturinstitution, som om nogen ved hvor meget frivillighed betyder. Den økonomiske håndsrækning vil indgå i arbejdet med næste års festival, så både gæster og frivillige kan få en god oplevelse med massere af god musik, underholdning og samhørighed. Har du lyst til at være en del af fællesskabet? - Så kan du allerede nu melde dig som frivillig til næste års Jyllinge Festival. Se mere på hjemmesiden.
  320 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Jyllinge Festival er ikke Jyllinge Festival uden Kvicklys berømte festival-menu. Nåede du ikke at smage det lækre og møre kød, eller kan du ikke vente til næste års festival, kan du selv prøve at gøre kunsten efter. Kvickly har råvarerne i orden - og giver her tips til en fantastisk smagsoplevelse.
  14 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Tak for en skøn festival! Stemningen blev foreviget af vores lokale Sille Agerskov, her bragt af Dagbladet Roskilde. Snart lægger vi også billeder på hjemmesiden!
  89 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Se på Facebook
  Er det noget for dig at blive frivillig på næste års Jyllinge Festival 2019. 🎼🎸🎷Så skriv til frivillig@jyllingefestival.dk
  22 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Glemte sager fundet på Jyllinge Festival i forbindelse med oprydningen 👓👚📱🔑. Kontakt Helle Jepsen 27 58 31 16
  9 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  5 års jubilæums-fyrværkeri!
  215 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Auktion!
  31 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  87 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Vigtig info omkring trafik på Nordmarksvej!
  41 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Så er vi igang med opsætning!
  145 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Tusinde tak til JM VVS, Malerfirmaet Mikael Larsen, KC Murerservice, Solbakken Køl og Varmepumper ApS, 4B Byggemontering, som hver har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  67 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Tusinde tak til Kim Dehn Auto, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  56 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Vind Meet 'n greet med Pernille Rosendahl! Arbejdernes Landsbank støtter Jyllinge Festival og tilbyder 2 fans adgang til en Meet n’ greet inden koncerten. Skriv i kommentarfeltet hvorfor det er dig der skal møde Pernille Rosendahl. Vinderne udvælges torsdag d. 16/8. Konkurrencen er ikke forbundet med Facebook.
  22 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Tusinde tak til JS Ventilation , som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  21 synes godt om
 • for 8 måneder siden

  Tusinde tak til Unik Optik Jyllinge, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  29 synes godt om